Κέρκυρα: Σοκ με 55χρονο άνδρα που έδειρε αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Κέρκυρα: Ο 55χρονος συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Κέρκυρα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του νησιού με αυτό το περιστατικό. Ένας 55χρονος άνδρας γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό αλλά και χρησιμοποίησε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς απέναντι σε αστυνομικό που του ζήτησε να βάλει μάσκα. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, συγκεκριμένα στην Ευγενίου Βούλγαρως.

Δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο άνδρα και του ζήτησαν να φορέσει μάσκα όπως και υποχρεούται. Ο 55χρονος όμως αντίδρασε με βίαιο τρόπο και επιτέθηκε τόσο λεκτικά όσα και σωματικά στον ένα αστυνομικό. Ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Κέρκυρα: 55χρονος έδειρε αστυνομικό που του ζήτησε να βάλει μάσκα

Εκτός από αυτό το περιστατικό στο νησί της Κέρκυρας, 1.279 πρόστιμα επιβλήθηκαν συνολικά χθες σε ολόκληρη τη χώρα

Συνολικά 64.293 ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν χθες σε ολόκληρη τη χώρα. Συνολικά βεβαιώθηκαν 1.279 παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα πρόστιμα. Οι περισσότερες παραβάσεις εντοπίστηκαν στην Αθήνα (344), ενώ οι αμέσως επόμενες στη Θεσσαλονίκη (99).

Στη Δυτική Ελλάδα, συνελήφθη ιδιοκτήτης καφενείου και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ καθώς λειτουργούσε ενώ είναι παράνομο.

Στη Στερεά Ελλάδα, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανεμπορίου για μη ανάρτηση του μέγιστου αριθμού πελατών που επιτρέπονται στο κατάστημα.

Ενώ, στη Θεσσαλία, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 σε ιδιοκτήτη καφενείου καθώς και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα