Κηφισός τροχαίο: Δύο αστυνομικοί ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν σε καταδίωξη

Κηφισός τροχαίο: Δύο αστυνομικοί ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν στη Λεωφόρο Κηφισού

Κηφισός τροχαίο: Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα στη Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του Γαλαξία. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν και δύο αστυνομκοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν σε μηχανές. Το τροχαίο σηνέβη σήμερα νωρίτερα το μεσημέρι.

Κηφισός τροχαίο: Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο τροχαίο που έλαβε χώρα στη Λεωφόρου Κηφισού

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν τους δράστες μίας ένοπλης συμπλοκής στον Άγιο Παντελεήμονα. Ωστόσο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο είχαν τροχαίο ατύχημα. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Εξαιτίας του τροχαίου, τα οχήματα εκτρέπονται προς την έξοδο Δυρραχίου. Όσο για την ένοπλη συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα, αυτή έγινε στην Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως. Μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί ότι ένα άτομο τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι δε δράστες, επενέβαιναν σε αυτοκίνητα και αντάλλαξαν πυροβολισμούς. Έχουν ήδη προσαχθεί δύο ύποπτοι, ενώ στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα καια στυνομία.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν