Κιλκίς: Σοκ με 27χρονο που μπήκε στη φυλακή αφού μαχαίρωσε θανάσιμα τον 63χρονο θείο του

Κιλκίς: Σοκ με 27χρονο που μπήκε στη φυλακή αφού μαχαίρωσε θανάσιμα τον 63χρονο θείο του

Κιλκίς: Ο 27χρονος ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα

Κιλκίς: Σοκ προκαλεί η είδηση ενός φρικτού εγκλήματος που διαπράχθηκε στο Κιλκίς την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Όταν βρίσκονταν στα χωράφια ο 27χρονος και ο 63χρονος θείος του. Οι δύο άνδρες εργάζονταν και όργωναν με τα τρακτέρ τα χωράφια.

Ωστόσο, ξαφνικά ο 27χρονος άρχισε να μαχαιρώνει τον 63χρονο θείο του με χτυπήματα στο θώρακα, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια. Μέσα στα αίματα, ο 63χρονος κάλεσε τον αδερφό του – πατέρα του 27χρονου – ο οποίος ήταν κοντά και έσπευσε στο σημείο. Όταν έφτασε μετέφερε αμέσως τον αδερφό του στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο 63χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του καθώς οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο ο οποίος βρισκόταν ακόμα στο σημείο του εγκλήματος. Κατασχέθηκε επίσης το μαχαίρι με το οποίο έγινε η επίθεση.

Κιλκίς: Σοκ με 27χρονο που μπήκε στη φυλακή αφού μαχαίρωσε θανάσιμα τον 63χρονο θείο του

Ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή και απολογήθηκε. Στην απολογία του, παραδέχθηκε ότι διέπραξε το έγκλημα χωρίς ωστόσο να υπάρχει προμελέτη. Ισχυρίστηκε ότι προυπήρξε καβγάς με το θύμα και έπραξε με βάση το θυμό του. Ο συνήγορός του δε, υπέβαλλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 27χρονος ανέφερε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πήγαινε στο γιατρό. Τέλος, στην απολογία του ανέφερε ότι η συμπεριφορά του θείου του ήταν «ανάρμοστη» και δημιουργούσε θέματα στην οικογένεια.

Προτεινόμενα