Κλειδί στην υπόθεση η θεία της 12χρονης: Το ξεδιάντροπο sms που έστειλε ο 53χρονος και αποκάλυψε την αισχρή δράση του

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το sms που αποκάλυψε τη δράση

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η τραγική υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, από τον 53χρονο. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση ερευνούν την πιθανότητα να βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης εμφανίζεται οργισμένη, ενώ κατηγορεί και τη σύζυγο του 53χρονου για προσπάθεια συγκάλυψης. «Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι, έχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη φυλακή αυτός ο άνθρωπος γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και έως εκεί», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που είχε με τη σύζυγο του 53χρονου.

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη ημέρα τη γυναίκα του στο messenger – γιατί δεν είχα το κινητό της – της λέω ”σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον” και με πήρε και της το είπα, ξέρετε τι γύρισε και μου είπε: ”αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε σε παρακαλώ μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες να κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και να σε βοηθήσω οικονομικά. Της λέω ”είσαι σοβαρή; Η ίδια θα έπρεπε να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που σου το είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα” και την μπλόκαρα».

Τα φρικιαστικά μηνύματα του 53χρονου στην 12χρον από τον Κολωνό

Αναφερόμενη στα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της και στο πώς τα ανακάλυψε η θεία της, είπε: «Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα, να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε εύκολα η μικρή το κινητό, και μετά από κάποια ώρα το άνοιξε με τον κωδικό και άρχισε η θεία να διαβάζει τι γινόταν και μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δεν με δέχονταν αμέσως και πήγα την επόμενη ημέρα ξανά, από εκεί με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα».

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα