Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

by Newsroom i-diakopes.gr
Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.
Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση, όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών, σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Από την Ελληνική Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Απεργία 17 Απριλίου στα ΜΜΜ
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει, η Αθήνα μένει για ένα 24ωρο χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, ζητώντας καλύτερους μισθούς. Ακινητοποιημένα επίσης σιδηρόδρομος και προαστιακός.

Επίσης, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κυκλοφορούν συγκεκριμένες ώρες στους δρόμους της Αθήνας. Ειδικότερα:

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει πως θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισε για την Τετάρτη στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας με προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί.
Όπως συμβαίνει σε κάθε στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οχήματα αποσύρονται νωρίτερα στα αμαξοστάσια και η αποκατάσταση των δρομολογίων δεν είναι άμεση, με αποτέλεσμα να υπάρξει αρκετή αναμονή στις στάσεις για τους επιβάτες που θα επιλέξουν την Τετάρτη 17 Απριλίου, εν μέσω της απεργίας της ΓΣΕΕ, να μετακινηθούν με τα συγκεκριμένα ΜΜΜ.

Προτεινόμενα