Κλειστοί σταθμοί μετρό: Επέτειος Γρηγορόπουλου – 6 σταθμοί του Μετρό κλείνουν την Κυριακή 6/12

by Αντώνης Βαλμάς

Κλειστοί σταθμοί μετρό: Με αστυνομική εντολή θα κλείσουν 6 σταθμοί του Μετρό για την επέτειο του Γρηγορόπουλου

Κλειστοί σταθμοί μετρό: Δόθηκε εντολή από την αστυνομία για να κλείσουν αύριο Κυριακή στις 8.00 οι σταθμοί. Πιο συγκεκριμένα είναι οι σταθμοί, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι και Βικτώρια στις γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους σταθμούς αυτούς. Κανονικά θα γίνει η λειτουργία του Τραμ.

Να επισημανθεί ότι νωρίτερα ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε απόφαση για την απαγόρευση των συναθροίσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η απαγόρευση ισχύει για τις 6 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει «απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020».

Κλειστοί σταθμοί μετρό: Κλειστοί 6 σταθμοί του Μετρό τη Κυριακή 6/12

Τι αναφέρει η διαταγή του αρχηγού της Αστυνομίας για τους κλειστούς σταθμούς του Μετρό

Πιο αναλυτικά, η διαταγή: «Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και
διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα