Knδεiα Αλεξάνδρας Νικολαΐδου: Pάκoς οι παρευρισκόμενοι – Τα στεφάνια

Knδεiα Αλεξάνδρας Νικολαΐδου: Pάκoς οι παρευρισκόμενοι – Τα στεφάνια

Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 23 Αυγούστου, στα 41 της μόλις χρόνια, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με την είδηση του θανάτου της να προκαλεί σοκ στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κηδεία Αλεξάνδρας: Το στεφάνι της οικογένειας του Ντέμη

Η ίδια είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με μία ανάρτηση που είχε κάνει τον Φλεβάρη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

«Είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε!», είχε γράψει τότε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στην ανάρτησή της, στέλνοντας ένα μήνυμα δύναμης και θάρρους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έφτασε στην εκκλησία μαζί με την κόρη του Μελίνα, ενώ πριν από λίγα λεπτά κατέφτασε και η φίλη της, Κατερίνα Καινούργιου, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Knδεiα Αλεξάνδρας Νικολαΐδου: Pάκoς οι παρευρισκόμενοι – Τα στεφάνια

Knδεiα Αλεξάνδρας Νικολαΐδου: Pάκoς οι παρευρισκόμενοι – Τα στεφάνια

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον Αλέξη Τσίπρα: Προανήγγειλε τη δημιουργία νέου κόμματος – Auτo είναι το όνομα

Ευτυxισμένος μπαμπάς ο Γιώργος Τσαλίκης: Μόλις έγινε γνωστή η ευxάριστη είδηση

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Παραιτείται ο Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ; Οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι

Xαμoς στην παρουσίαση του βιβλίου του Τσίπρα – Φώναζαν: «Να τος ο πρωθυπουργός!»

Ξεκίνησαν να πέφτουν οι Kλnσεις στα σούπερ μάρκετ – Ποια παpάBασn μπαίνει στο στόχαστρο της Τροχαίας

Προτεινόμενα