Κοινωνικό κομμωτήριο: Προσφέρει δωρεάν κουρέματα σε άπορους και άστεγους συμπολίτες μας

by Τόνια Τζαφέρη

Εγκαινιάστηκε από τον Κώστα Μπακογιάννη στις 9 Νοέμβρη

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Κοινωνικού κομμωτηρίου» παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, της Προέδρου του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνας Δασκαλάκη, της γενικής διευθύντριας του κλάδου επαγγελματικών προϊόντων της L’Oréal Hellas Μαρίας Κοράλη, όπως επίσης και των εθελοντών που συμμετέχουν στο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα. Πρόκειται για έναν χώρο που θα προσφέρει πια κούρεμα και ξύρισμα χωρίς χρέωση σε οικογένειες που ζουν υπό δύσκολες οικονομικές συνθήκες και για άστεγους συμπολίτες μας.

Η δομή είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου (ΚΥΑΔΑ) θα λειτουργεί μόνο με εθελοντές κομμωτές.

Κοινωνικό κομμωτήριο: Προσφέρει δωρεάν κουρέματα σε άπορους και άστεγους συμπολίτες μας

Λειτουργεί μόνο με εθελοντές κομμωτές, σε συνεργασία  με τον Αναστάσιο Σταυρόπουλο,

Η δομή που είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) θα λειτουργεί μόνο με εθελοντές κομμωτές, σε συνεργασία  με τον Αναστάσιο Σταυρόπουλο, ο οποίος είναι ένας καταξιωμένος επαγγελματίας κομμωτής, που έχει προσφέρει ήδη σημαντικό κοινωνικό έργο σε συνανθρώπους του που χρειάζονται βοήθεια.

«Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών είναι μια δομή μέσα από την οποία φροντίζουμε με τον απαιτούμενο σεβασμό να προσφέρουμε σε άστεγους, αλλά και σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, όλα τα απαραίτητα αγαθά και τις υπηρεσίες για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Κοινωνικό κομμωτήριο: Προσφέρει δωρεάν κουρέματα σε άπορους και άστεγους συμπολίτες μας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν