Κοινώνησε και εξομολογήθηκε στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου: Η συμβουλή που έδωσε ο ιερέας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα νεότερα από την 33χρονη προφυλακισμένη

Και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται η Ρούλα Πισπιρίγκου κοινώνησε και μάλιστα εξομολογήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται.

Η 33χρονη αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές Κορυδαλλού κοινώνησε, εξομολογήθηκε, ενώ της πήγαν και φωτογραφίες των τριών νεκρών παιδιών της. “Κοινώνησα χθες τη φυλακή και εξομολογήθηκα. Η μητέρα και η αδελφή μου, μού έφεραν φωτογραφίες των τριών παιδιών μου και ζήτησα να μάθω τι γίνεται τελικά με την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που έμενα, μέχρι και την ημέρα της σύλληψής μου”, είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι είπε σε εξομολόγο πριν κοινωνήσει μέσα στη φυλακή – Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Πελοπόννησος”, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, κάτι που όπως είπε έκανε κάθε χρόνο το Πάσχα στην ελεύθερη ζωή της. Ο παπάς, γνωρίζοντας καλά ποια είναι, της ζήτησε να τον εμπιστευθεί και να της πει “αν αυτή σκότωσε τα παιδιά της”, διαβεβαιώνοντάς την πως “ό,τι του πει θα μείνει εκεί”.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς καμία “εσώψυχη” σκέψη του απάντησε “όχι”. Τότε ο κληρικός τής αντέτεινε: “Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή”. Μετά από αυτή την εξομολόγηση η Ρούλα Πισπιρίγκου -κατά τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”- κοινώνησε, όχι την ίδια μέρα λόγω μεγάλου φόρτου του ιερέα, αλλά την Τρίτη του Πάσχα.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα