Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος ασθενής στη χώρα μας

Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος ασθενής στη χώρα μας

Κορονοϊός: Ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα, πλήρως εμβολιασμένου είναι πλέον γεγονός.

Κορονοϊός: Ο πρώτος θάνατος, ενός πλήρως εμβολιασμένου ατόμου, ήρθε στην χώρα μας. Την πληροφορία έκανε γνωστή ο ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Ο πρώτος θάνατος στην Ελλάδα, πλήρως εμβολιασμένου και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι πλέον γεγονός.

Πρόκειται για έναν 70χρονο άνδρα από τη Θεσσαλονίκη, που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer. Κόλλησε κορονοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Κορονοϊός: Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος ασθενής στη χώρα μας

Ο πρώτος θάνατος εμβολισμένου από κορωνοϊό είναι γεγονός

Ο άτυχος άνδρας μάλιστα, ήταν υγειονομικός, καθώς εργαζόταν ως οδοντίατρος και λάμβανε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν» ενώ ξεκαθάρισε πως «οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορονοϊού», τόνισε ο κύριος Καπραβέλος.

Σoκ στη Σύρο: Τα ανατρέπει όλα ο Λαμπρόπουλος στην υπόθεση της 41xpονης διασώστριας – Φpίκn με όσα έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Λεωφορείο κόπηκε στη μέση σε σύγκρουση με νταλίκα – Τουλάχιστον 13 νεκροί

Μητσοτάκης από το Λαύριο: «Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανακουφίσει τους πολίτες»

Δημήτρης Μητροπάνος – «Έρωτας Αρχάγγελος»: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το τραγούδι

Αυτά τα 3 ζώδια επιστρέφουν σε πρώην τους και δίνουν δεύτερη ευκαιρία

Προτεινόμενα