Κορονοϊός Ευαγγελισμός: Ανήλικος μετανάστης με κορονοϊό το έσκασε από το νοσοκομείο, χωρίς να τον καταλάβει κανείς

by Αντώνης Βαλμάς

Κορονοϊός Ευαγγελισμός: Το έσκασε 16χρονος αλλοδαπός από τον Ευαγγελισμό

Κορονοϊός Ευαγγελισμός: Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές καθώς ένας 16χρονος αλλοδαπός διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Το… εσκασε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr το συμβάν έγινε χθες το μεσημέρι. Γύρω στις 15:30 τηλεφώνησαν από το τμημα επειγόντων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός στο ΑΤ Συντάγματος και κατήγγειλαν την απόδραση του ασθενούς με κορωνοϊό.

Κορονοϊός Ευαγγελισμός: Ανήλικος το έσκασε από το νοσοκομείο

Ο 16χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγες διέμενε ως «προσωρινά φιλοξενούμενος» στην οδό Αλκιβιάδου στο κέντρο της Αθήνας. Διέμενε σε δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

Περισσότερες πληροφορίες για τον 16χρονο αλλοδαπό με κορονοϊό που το έσκασε από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού

Πριν τρεις ημέρες είχε εμφανίσει συμπτώματα και μετέβη στο τμημα επειγόντων του νοσοκομείου προκειμένου να δηλώσει την αδιαθεσία του. Όταν εξετάστηκε διαπιστώθηκε πως ήταν εμπύρετος και άμεσα του έγινε το τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός προσπαθούσε με διάφορες δικαιολογίες να απασχολήσει το νοσηλευτικό προσωπικό για να καταφέρει τελικά να εξαφανιστεί. «Θέλω να πάω τουαλέτα και διψάω», φέρεται να είπε ο ανηλικος στο νοσηλευτικό προσωπικό όταν διαγνώστηκε θετικός.

Μαζί του ήταν και μια γυναικα σύνοδος από τη Δομή Φιλοξενίας, η οποία δεν αντιλήφθηκε πως ο 16χρονος το έσκασε.

Πηγές του νοσοκομείου λένε στο protothema.gr πως ο μετανάστης δεν χρήζει νοσηλείας αλλά πρέπει να μπει άμεσα σε καραντίνα καθώς μπορεί να γίνει αιτία διασποράς του κορωνοϊού. Από το ΑΤ Συντάγματος σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή: www.protothema.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν