Κορονοιός καταλήψεις: Ξεκίνησαν οι καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας

by Αντώνης Βαλμάς

Κορονοιός καταλήψεις: Μπροστά σε ένα νέο κύμα αντιδράσεων κατά της μάσκας

Κορονοιός καταλήψεις: Η αρχή έγινε σήμερα από την πρωτεύουσα της Αχαίας, την Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές των εν λόγω σχολείων αντιδρούνε σφόδρα κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία κατά του κορονοιού.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στις κινητοποίησεις είναι το 2ο, το 5ο, το 12ο αλλα και το Λύκειο Φαρών. Προκαλεί εντύπωση πως σε τέτοιες περιόδους ανασφάλειας και έξαρσης του κορονοιού υπάρχουνε ακόμα μαθητές οι οποίοι αρνούνται να ακολουθήσουν τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας.

Οι αντιδράσεις των γονέων και των καθηγητών για τις καταλήψεις κατά του κορονοιού

Οι γονείς των υπολοίπων μαθητών είναι ανάστατοι, καθώς δεν θέλουνε να ρισκάρουνε κάποια μόλυνση εξ’αιτίας των συγκεκριμένων μαθητών.

Οι καθηγητές του σχολείου πάντως εκτιμούν πως πρόκειται για μια κίνηση, στάχτη στα μάτια, προκειμένου να μην γίνουνε τα μαθήματα. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι νεαροί πάντα ψάχνουνε μια αφορμή για να αποφύγουνε τα μαθήματα τους.

Κορονοιός καταλήψεις: Στην Πάτρα οι πρώτες καταλήψεις στην χώρα

Σύντομα πάντως αναμένεται με την σύγκλιση των συμβουλιών των εκπαιδευτικών και των γονέων να δωθεί μια λύση άμεσα. Καθώς δε νοείται, μια μικρή μειοψηφία μαθητών, να κρατάει όμηρους ολόκληρα σχολικά συγκροτήματα.

Με εξαίρεση πάντως αυτή την εξέλιξη στην Πάτρα, όλα τα υπόλοιπα σχολεία της επικράτειας λειτουργούνε κανονικά. Με τα τώρα δεδομένα οι μαθητές ανά την επικράτεια γυρίζουνε στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερααπό την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν