Κορονοϊός Κέρκυρα: 95χρονος πήρε πρόστιμο για μη σωστή χρήση μάσκας

Κορονοϊός Κέρκυρα: Υπήρξε ξέσπασμα του κόσμου για τη συγκεκριμένη ενέργεια

Κορονοϊός Κέρκυρα: Μία φωτογραφία με έναν 95χρονο να δέχεται πρόστιμο για μη σωστή χρήσης μάσκας από αστυνομικούς έχει γίνει viral. Το γύρο του διαδικτύου έκανε η εν λόγω φωτογραφία. Που δείχνει τον ηλικιωμένο να δέχεται πρόστιμο από έναν αστυνομικό με ποδήλατο για μη σωστή χρήση μάσκας.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους πολίτες μιας και υποστήριξαν ότι ο αστυνομικός καλώς έκανε τη δουλειά του. Ωστόσο, θα μπορούσε να περιοριστεί σε μία σύσταση για τη σωστή χρήση μάσκας και όχι να κόψει πρόστιμο.

Κορονοϊός Κέρκυρα: Πρόστιμο σε 95χρονο για μη σωστή χρήση μάσκας

Θέση για το πρόστιμο για τη μη σωστή χρήση μάσκας στον 95χρονο στην Κέρκυρα λόγω κορονοϊού πήρε και ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέκος Αυλωνίτης ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι εξοργιστικό να βλέπω φωτογραφία αναρτημένη στα social media με αστυνομικό να “γράφει” έναν παππού στην Κέρκυρα για μη συμμόρφωση στη χρήση μάσκας και να βλέπω επίσης φωτογραφίες του Πρωθυπουργού, πριν λίγες μέρες, χωρίς μάσκα να συνδιαλέγεται με βουλευτή του κόμματος του που διαπιστώθηκε ότι έχει κορονοϊό».

Παρακάτω θα δείτε μερικές ακόμα χαρακτηριστικές αναρτήσεις σχετικά με την ενέργεια του αστυνομικού να δώσει πρόστιμο για μη σωστή χρήση μάσκας στον 95χρονο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν