Κορονοϊός Κρήτη: Συνελήφθησαν 8 άτομα στο Δήμο Μαλεβιζίου – Έπαιζαν τυχερά παιχνίδια

Κορονοϊός Κρήτη: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί με τα ευρήματα που εντόπισαν

Κορονοϊός Κρήτη: Στη σύλληψη οκτώ ατόμων προχώρησε η αστυνομία στο Δήμο Μαλεβιζίου στην Κρήτη. Δυστυχώς τα φαινόμενα παράνομης συνάθροισης για τυχερά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα συχνά εν μέσω κορονοϊού. Αυτή ήταν και η περίπτωση στο Δήμο Μαλεβιζίου Κρήτης, όπου οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν οκτώ άτομα να παίζουν τυχερά παιχνίδια.

Με τη βοήθεια της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ, η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις. Στους συμμετέχοντας υπήρχαν έξι Έλληνες, μία Ελληνίδα και μία αλλοδαπή. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με ΕΚΑΜίτες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Καθώς και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, των τμημάτων αστυνομικών επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς. Και αστυνομικών της ομάδας πεζών περιπολιών του Α’ αστυνομικού τμήματος Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πραγματοποιήθηκε έλεγχος μετά τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Δείτε τι εντόπισε η αστυνομία στη διάρκεια του ελέγχου σε κατάστημα της Κρήτης με θαμώνες να παίζουν τυχερά παιχνίδια εν μέσω κορονοϊού

Από τον έλεγχο της αστυνομίας, προέκυψε ότι ο Έλληνας ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε πέντε ακόμα άτομα να παίξουν τυχερά παιχνίδια και συγκεκριμένα ζάρια. Από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι στο κατάστημα υπήρχαν 1.495 ευρώ, έξι ζευγάρια κύβοι καθώς και δύο καταγραφικά μηχανήματα.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους συμμετέχοντες πρόστιμο 300 ευρώ. Η προανάκριση πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Related posts

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Auτή είναι η νέα ημερομηνία που μεταφέρεται η Πρωτομαγιά – Τετραήμερο τους εργαζόμενους

Πρώτη θέση παγκοσμίως η Αθήνα για τον καλύτερο λóγο – Περήφανοι όλοι οι Αθηναίοι, τpομερή πρωτιά