Κορονοϊός Μύκονος: Πανικός στο νησί – Θετικός βρέθηκε υπάλληλος beach bar

by Αντώνης Βαλμάς

Κορονοϊός Μύκονος: Κρούσμα έχει αναστατώσει το νησί

Κορονοϊός Μύκονος: Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε υπάλληλος του beach bar Alemagou στη Φτελιά της Μυκόνου.

Την ενημέρωση έκανε η επιχείρηση. Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, με διενέργεια τεστ στο σύνολο του προσωπικού και απολύμανση όλων των χώρων της.

Η ανακοίνωση του beach bar για το κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφαλείας, προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου. Πρέπει να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού», αναφέρει η επιχείρηση σε ανάρτηση στο Instagram.

Κορονοϊός Μύκονος: Θετικός υπάλληλος beach bar

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση άνοιξε τη Δευτέρα 29/06 έπειτα από δύο εβδομάδες που ήταν κλειστή. Και αυτό λόγω παραβίασης των κανονισμών για τον κορονοϊό.

Το γνωστό μπαρ της Μυκόνου είχε βάλει προσωρινό λουκέτο όταν σε έλεγχο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διαπιστώθηκαν εικόνες συνωστισμού. Του επιβλήθηκε λουκέτο 60 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, σε ρύθμιση εξορθολογισμού των ποινών, το beach bar άνοιξε κανονικά 15 μέρες μετά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα