Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός στα Λαδάδικα λίγες ώρες πριν το lockdown

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Η διασκέδαση στο κόκκινο λίγο πριν το lockdown

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου διασκέδασε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν να επιβληθεί το lockdown στην πόλη. Οι εικόνες σε σχετικό βίντεο είναι σοκαριστικές και μας κάνουν πραγματικά όλους να απορούμε. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο κόσμος ότι τα πράγματα είναι κρίσιμα και απαιτείται σοβαρότητα. Αυτές οι εικόνες είναι απαράδεκτες και θα πρέπει να λάβουν ένα τέλος και ο καθένας να έχει ως γνώμονα την ατομική του ευθύνη.

Χθες, ανακοινώθηκαν 275 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Ενώ, όλη τη μέρα κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούσαν rapid test στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα ανακοινώθηκε ότι η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη πρόκειται να ανέβουν στο επίπεδο 4 αυξημένου κινδύνουν και έχει ήδη επιβληθεί lockdown από σήμερα στις 6 το πρωί.

Δείτε ποιες είναι οι περιφερειακές ενότητες που αλλάζουν επίπεδο από σήμερα

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Ροδόπη που ανεβαίνουν στο επίπεδο 4, επίσης ανεβαίνουν στο επίπεδο 3, η Δράμα, ο Έβρος, η Πέλλα, η Πιερία, η Ξάνθη, η Ημαθία, η Καβάλα και η Χαλκιδική. Ακόμα , πέφτουν στο επίπεδο 2, η Αρκαδία και η Μεσσηνία.

Επιπλέον, από σήμερα προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας (μάσκα παντού) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 5:00 το πρωί καθώς και η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με το ξεφάντωμα σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν την επιβολή lockdown

https://www.tvopen.gr/watch/44846/partisththessalonikhprintolockdown

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη