Κορονοπάρτι Αθήνα: Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο παράνομο πάρτι της 24χρονης σε ξενδοοχείο

by i-diakopes.gr

Κορονοπάρτι Αθήνα: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ήδη σχετική αυστηρή ανακοίνωση

Κορονοπάρτι Αθήνα: Νωρίτερα σήμερα δημοσιεύσαμε άρθρο σχετικά με μία 24χρονη. Που διοργάνωσε παράνομο πάρτι 30 ατόμων σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Λίγο μετά τις 2.30 το βράδυ, ένας πολίτης κάλεσε το 100 και κατήγγειλε ότι σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας γινόταν παράνομο πάρτι. Ο πολίτης έδωσε το ακριβές σημείο και η ΕΛ.ΑΣ κατέφθασε το ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel στη Λεωφόρο Συγγρού όπου είχε λάβει χώρα το πάρτι.

Το πάρτι φαίνεται πως είχε διοργανώσει 24χρονη Ελληνίδα. Κόπηκαν συνολικά 30 πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ η 24χρονη συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορονοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στο εν λόγω πάρτι ήταν παρόντες και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους καταδίκασε απερίφραστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κορονοπάρτι Αθήνα: Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο πάρτι

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών στο κορονοπάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα