Κορωπί τρόμος: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα και επιχείρησαν να την ξεγυμνώσουν

by Τόνια Τζαφέρη

Κορωπί τρόμος: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα

Κορωπί τρόμος: Τόσο τις Αρχές όσο και τους κατοίκους της περιοχής, έχει αναστατώσει το περιστατικό που συνέβη σε παραλία του Κορωπί. Μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα την ώρα που έφευγε από την παραλία. Και όχι μόνο δέχθηκε επίθεση, αλλά όπως ισχυερίζεται επιχείρησαν να τη βιάσουν. Τραβώντας με κινητό το σκηνικό της φρίκης.

Κορωπί τρόμος: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ομάδα Πακιστανών, επιτέθηκαν σε 25χρονη κοπέλα σε παραλία της Αγίας Μαρίνας και επιχείρησαν να τη βιάσουν. Τραβώντας μαλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα!

Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει. Κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου και μιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί.

Είναι εργάτες, ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων. Ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.

Το σκηνικό του τρόμου στο Κορωπί

To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει. Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει.

Εκείνοι συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει… Οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλλαλλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.

Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo