ΚΠΙΣΝ: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έβαλε τα γιορτινά του – Δείτε τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό

ΚΠΙΣΝ: Ξεκίνησε χθες 1 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη περίοδος

ΚΠΙΣΝ: Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έβαλε τα γιορτινά του με ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο στολισμό. Χθες 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου και το κέντρο πολιτισμού έλαμψε ολόκληρο.

Μπορεί οι συνθήκες να είναι διαφορετικές φέτος λόγω της πανδημίας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούσε κανείς να απολαύσει τη μαγεία. Η γιορτή μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming και οικοδεσπότης ήταν ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς. Ο καλλιτέχνης ερμήνευσε τραγούδια από την Ταράτσα του Φοίβου. Στην γιορτή συμμετείχαν επίσης το ηλεκτρικό κουαρτέτο του Φοίβου Δεληβοριά, οι Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντελής και Yoel Soto. Ακόμα μάγεψε η φωνή της Νεφέλης Φσουλή, ενώ εμφανίστηκαν και ταλαντούχοι κωμικοί όπως ο Θανάσης Αλευράς και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος. Εκλεκτός καλεσμένος ήταν και ο Vassilikos.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει ετοιμάσει ένα φανταστικό πρόγραμμα για όλο το Δεκέμβριο, με εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, υδάτινες χορογραφίες και εργαστήρια. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα αφορά στην Παρανομή της Πρωτοχρονιάς.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον παρακάτω σύνδεσμο. Η επίσκεψη στο κέντρο πολιτισμού επιτρέπεται, ωστόσο το κέντρο επισκεπτών καθώς και τα αναγνωστήρια και οι δημόσιοι υπολογιστές είναι προσωρινά κλειστά.

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με το χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα