Κρίση πανικού μέσα στο WORLD CHAMPION JET – Πόσο ανθρώπινα αντέδρασε το προσωπικό και η εταιρεία

by Αντώνης Βαλμάς

Κρίση πανικού: Πληροφορίες για το περιστατικό στο World Champion Jet

Κρίση πανικού: Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει, συνήθως μετά από στρες, μία κατάσταση που ονομάζεται κρίση πανικού. Συχνά συνοδεύεται από ταχυκαρδία, σφίξιμο στο στήθος και έντονη ανησυχία.

Υπολογίζεται ότι 2,4 εκατομμύρια άνθρωποι το χρόνο έχουν τουλάχιστον μία κρίση πανικού.

Αν και δεν είναι πάντα ξεκάθαρο τι προκαλεί μία κρίση , συχνά εμφανίζονται ως αντίδραση του ατόμου απέναντι σε μία στρεσογόνο κατάσταση. Επίσης σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή.

Έτσι, ένας χωρισμός, ένας έντονος καβγάς, η αλλαγή εργασίας, αλλά και για να αναφέρουμε θετικές καταστάσεις όπως η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, η γέννηση ενός παιδιού, κ.ο.κ. αποτελούν μόνο μερικά από τα γεγονότα που μπορεί να επιφέρουν κρίση πανικού.

Κρίση πανικού μέσα στο WORLD CHAMPION JET - Η αντίδραση του προσωπικού

Καθώς ο σύγχρονος άνθρωπος κατακλύζεται από στρες, συχνά αντιδρά με υπερβολικό τρόπο στα φυσιολογικά συμπτώματα του στρες. Συμπτώματα όπως η γρηγορότερη λειτουργία της καρδιάς του, και τα ερμηνεύει με αρνητικό τρόπο, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι κάτι πολύ κακό πρόκειται να του συμβεί.

Η αντίδραση του προσωπικού και της εταιρείας στο περιστατικό της κρίσης πανικού

Κάτι ανάλογο διαπιστώθηκε και πριν  λίγες ημέρες με μία γυναίκα επιβάτης, η οποία μας ζήτησε να αναφέρουμε το περιστατικό, θέλοντας να ευχαριστήσει πλήρωμα και εταιρεία για την ανθρώπινη στάση που έδειξαν και συνέδραμαν  στο περιστατικό.

”Επειδή είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να τονίζω τα θετικά, θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που συνέβη 4/9 στο δρομολόγιο των 15:10, απο Σύρο προς Πειραιά με το WORLD CHAMPION JET. Λόγω θυελλωδών ανέμων πυροδοτήθηκε ο φόβος μου για τη θάλασσα και έπαθα κρίση πανικού, το οποίο κάτι παρόμοιο δεν μου έχει ξανά συμβεί.

Πήγα σχεδόν διπλωμένη στο γραφείο του πληρώματος και αμέσως κινητοποιήθηκαν, να μου μιλήσουν, να με βοηθήσουν  και να μείνουν δίπλα μου για όσο χρειαζόταν, μέχρι να αρχίσω να ηρεμώ. Επίσης να σημειώσω πως ακόμα και μέλη του προσωπικού του πλοίου με είχαν το νου τους κι ενδιαφέρονταν καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ανθρωπιά σας!”

Πηγή: cyclades24.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν