Κρίσιμες ώρες για την Εύα Καϊλή: Η νέα απόφαση την «έριξε στα πατώματα»

Κρίσιμες ώρες για την Εύα Καϊλή: Η νέα απόφαση την «έριξε στα πατώματα»

Εύα Καϊλή: Με νέα απόφαση παραμένει στη φυλακή

Η Εύα Καϊλή και ο Μαρκ Ταραμπέλα παραμένουν στη φυλακή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και βρίσκονται πίσω από τα κάγεκλα καθότι εμπλέκονται στην υπόθεση του “Qatar Gate”.

Ειδικότερα, το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει κατά της προσωρινής κράτησης -που τους είχε επιβληθεί από το Εφετείο των Βρυξελλών- η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Βέλγος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τον Αντ1 όπως αναφέρει το Βελγικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεράσπιση της κ. Καϊλή δεν παρουσίασε κανένα νέο επιχείρημα για την ανατροπή της απόφασης του Εφετείου, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας απέρριψε τα τέσσερα επιχειρήματα που παρουσίασαν οι δικηγόροι του Μαρκ Ταραμπέλα.

Η Εύα Καϊλή συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου, σε μια επιχείρηση που θύμισε σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, ενώ ο Μαρκ Ταραμπέλα αρκετές ημέρες αργότερα –αν και το όνομά του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του “Qatar Gate”- στις 10 Φεβρουαρίου.

Κρίσιμες ώρες για την Εύα Καϊλή: Η νέα απόφαση την «έριξε στα πατώματα»

Εύα Καϊλή: Απορρίφθηκε η προσφυγή – Παραμένει στη φυλακή

Η ζωή τους αλλάζει επιτέλους: Μεγάλη ανακούφιση για 3 ζώδια μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα – Τα 4 ονόματα των Αγίων που κάνουν θαύματα

EKTAKTO: ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, μια γυναίκα θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα

Θρίλερ σε νεκροταφείο στην Πάτρα: Πήγαν για την εκταφή της μαμάς τους και “πάγωσαν” μόλις άνοιξε ο τάφος

Προτεινόμενα