Κρήτη καραντίνα: Σοκ με παράνομη χαρτοπαιξία σε βίλα – Ανοιχτά βιβλιοπωλείο και εστιατόριο παρά τα μέτρα

Κρήτη καραντίνα: Δείτε αναλυτικά τις παραβάσεις τις οποίες βεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές

Κρήτη καραντίνα: Τσουχτερά πρόστιμα κόπηκαν στο νησί της Κρήτης για ακόμα μία φορά. Παρά την καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί, αρκετοί συμπολίτες μας βρίσκουν τρόπους να παρανομήσουν. Χθες Τετάρτη 13/1, βεβαιώθηκε σωρεία παραβάσεων τόσο για μη χρήση μάσκας και για άσκοπες μετακινήσεις, όσο και για ανοιχτά καταστήματα παρά τα μέτρα.

Για παράδειγμα, στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ σε διαχειριστής έπαυλης. Στην οποία είχε συγκεντρωθεί κόσμος και έπαιζε χαρτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, 20 ήταν τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί για χαρτοπαιξία στη βίλα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο διαχειριστής της βίλας τιμωρείται, καθώς στις 27 Δεκεμβρίου είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο.

Στη βίλα, συνελήφθησαν επίσης άτομα που είχαν συγκεντρωθεί για χαρτοπαιξία. Πρόκειται για άτομα από 25 έως 74 ετών, ανάμεσά τους τρεις γυναίκες και ένας αλλοδαπός. Πέρα από τη σύλληψη, τους επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπη μετακίνηση.

Κρήτη καραντίνα: Σοκ με 20 άτομα που έπαιζαν χαρτιά σε βίλα

Δείτε αναλυτικά τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν χθες Τετάρτη 13/1 σε ολόκληρη την Κρήτη εν μέσω καραντίνας

Το πρόστιμο των 3.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη εστιατορίου, που το λειτουργούσε κανονικά. Πρόκειται για εστιατόριο στο Ηράκλειο. Στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν 10 άτομα.

Επίσης, πάλι στο Ηράκλειο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου, που το λειτουργούσε κανονικά. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν πελάτες.

Συνολικά, επιβλήθηκαν 132 παραβάσεις, 91 για άσκοπη μετακίνηση και 41 για μη χρήση μάσκας.

Για άσκοπη μετακίνηση, βεβαιώθηκαν τα εξής πρόστιμα: 42 στο Ηράκλειο, 27 στο Ρέθυμνο, 20 στα Χανιά και 2 στο Λασίθι.

Για μη χρήση μάσκας, βεβαιώθηκαν τα εξής πρόστιμα: 18 στο Ηράκλειο, 11 στο Ρέθυμνο, 7 στα Χανιά και 5 στο Λασίθι.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα