Κρήτη κορονοϊός: Γάλλος σεφ ήρθε για να αγοράσει βότανα και έφαγε πρόστιμο 5.000 ευρώ!

Κρήτη κορονοϊός: Αξέχαστη θα μείνει στο Γάλλο σεφ η επίσκεψή του στην Κρήτη

Κρήτη κορονοϊός: Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν γνωστό Γάλλο σεφ που επισκέφτηκε την Κρήτη την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον σεφ Erwann de Kerros. Οοποίος ήρθε με το σκάφος του την περασμένη Τρίτη και ζήτησε να δέσει το λιμάνι του Ηρακλείου. Οι επιβαίνοντες στο σκάφος ενημερώθηκαν ότι εξαιτίας της πανδημίας θα ήταν αδύνατο να κατέβουν στη στεριά. Ωστόσο, το σκάφος έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου και ο σεφ κατέβηκε στη στεριά.

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές του επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ. Ο Γάλλο σεφ επισκέφτηκε τη χώρα μας ώστε να προμηθευτεί βότανα για να τα χρησιμοποιήσει στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα αγόρασε μισό τόνο από θυμάρι, ρίγανη και δίκταμο.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας γεννήθηκε το 1970 και του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τα βότανα και μπαχαρικά. Στη Γαλλία έχει δημιουργήσει την εταιρεία «Terre Exotique» από το 1998 και ξεκίνησε την εμπορία καρυκευμάτων και μπαχαρικών.

Κρήτη κορονοϊός: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε διάσημο Γάλλο σεφ

Κρήτη κορονοϊός: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε διάσημο Γάλλο σεφ

Κρήτη κορονοϊός: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε διάσημο Γάλλο σεφ

Πέρα από το τσουχτερό πρόστιμο που έφαγε ο Γάλλος σεφ στην Κρήτη εν μέσω κορονοϊού, μία τραγωδία με 17χρονο παιδί συνέβη στο Ρέθυμνο

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν λίγες ώρες σε περιοχή του Ρεθύμνου στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 17χρονο αγόρι έχασε άδοξα τη ζωή του αφού καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε. Άγνωστες είναι ακόμα οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το φρικτό ατύχημα, ωστόσο στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό του αγοριού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα