Κρήτη κορονοϊός: Σοκ σε τραπέζι αρραβώνα με 40 άτομα στο Ρέθυμνο – Η μέλλουσα νύψη είναι αστυνομικός!

Κρήτη κορονοϊός: Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν που αντίκρισαν τη συνάδελφό τους

Κρήτη κορονοϊός: Ακόμα ένα περιστατικό σπασίματος καραντίνας και συνωστισμού έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι πραγματικά απίστευτο πως με τόσους θανάτους και διασωληνωμένους καθημερινά, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που εξακολουθεί να αγνοεί τον κίνδυνο. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αμέτρητα περιστατικά που άνθρωποι δε φορούν μάσκα, «σπάνε» τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και κάνουν γλέντια εν μέσω καραντίνας.

Μία περίπτωση σαν και την τελευταία ήταν το τραπέζι αρραβώνων στο Ρέθυμνο που δεν είχε καλή κατάληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, πολίτες κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι υπήρχε κινητικότητα σε καφενείο στο χωριό Γεράνι του Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο ώστε να πραγματοποιήσουν έλεγχο και εξεπλάγησαν με αυτό που αντίκρισαν.

Στο καφενείο είχε στηθεί κορονοπάρτι 40 ατόμων (!) και επρόκειτο για τραπέζι αρραβώνα. Το τραγικότερο όλων ήταν ότι η μέλλουσα νύψη ήταν αστυνομικός!

Φυσικά επιβλήθηκαν πρόστιμα. Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ σε κάθε ένα από τους θαμώνες το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Κρήτη κορονοϊός: Τραπέζι αρραβώνα με 40 άτομα στο Ρέθυμνο

Εκτός από αυτό το περιστατικό στην Κρήτη, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που οι πολίτες αγνοούν εντελώς την ύπαρξη του κορονοϊού

Τα πιο συχνά «σπασίματα« καραντίνας όλο αυτό το διάστημα, αφορούν σε περιπτώσεις συναθροίσεων για τυχερά παιχνίδια. Για παράδειγμα, στην Πάτρα εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές, 17 άτομα να παίζουν χαρτια σε καφενείο.

Στον έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία, εντόπισε 569 μάρκες, 54 τράπουλες καθώς και μία τσόχα. Στον ιδιοκτήτη του καφενείου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στους θαμώνες πρόστιμο 300 ευρώ.

Μία άλλη περίπτωση είναι σε σπίτι στο Αίγιο όπου συγκεντρώθηκαν 29 άτομα να παίξουν ζάρια. Στον υπεύθυνο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπυς 300 ευρώ. Από τον έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν 900 ευρώ, τσόχα και δύο ζάρια.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα