Κρήτη κορονοϊός: Θετική βρέθηκε εκπαιδευτικός λίγα λεπτά πριν το πρώτο κουδούνι – Τι συνέβη μετά

by Antonis Spyropoulos

Κρήτη κορονοϊός: Θετική δασκάλα στο Ηράκλειο

Κρήτη κορονοϊός: Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο Κρήτης. Αυτό συνέβη λίγες ώρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, η εκπαιδευτικός παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι εκπαιδευτικοί φορείς της εκπαίδευσης αλλά και ο ΕΟΔΥ, και σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου και ο αγιασμός θα τελεστεί κανονικά την ώρα που έχει γνωστοποιηθεί στους γονείς από τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Κρήτη κορονοϊός: Θετική εκπαιδευτικός λίγα λεπτά πριν το πρώτο κουδούνι

Τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις όπως αυτή του κορονοϊού στην Κρήτη

Η τελετή θα γίνει παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών που θα τηρούν σχολαστικά τα ατομικά μέτρα προστασίας, όπως άλλωστε και το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Τις επόμενες ημέρες και όσο διάστημα παραμένει η εκπαιδευτικός σε καραντίνα, τα μέτρα προστασίας στο σχολεία θα είναι ιδιαίτερα σχολαστικά.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα