Κρήτη: Κρητικός μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες αφού έκανε 64 push ups μέσα σε ένα λεπτό

Κρήτη: Μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε ο Γιώργος Κοτσιμπός

Κρήτη: Μπορεί να έχουμε πανδημία και lockdown και να έχουμε βάλει τη «ζωής μας στον πάγο». Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χάνουμε την απαισιοδοξία μας. Αυτό φαίνεται πως είναι το moto ζωής τους Κρητικού Γιώργου Κοτσιμπού, αθλητή του Iron Body, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες.

Ο νέος άνδρας μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες, καθώς κατάφερε να εκτελέσει 64 push ups μέσα σε μόλις 1 λεπτό! Το ρεκόρ πραγματοποίησε ο κ. Κοτσιμπός στις 18 Δεκεμβρίου 2020 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 58 push ups το λεπτό.

Το ρεκόρ βιντεοσκοπήθηκε και καταγράφηκε στο προπονητικό κέντρο Iron Body Project στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Λίγους μήνες πριν να καταρρίψει το ρεκόρ στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Γιώργος Κοτσιμπός είχε σοβαρό τραυματισμό στο χέρι

Το γεγονός ότι ο κ. Κοτσιμπός είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του, λίγους μήνες πριν το ρεκόρ, καθιστά την επιτυχία του ακόμα μεγαλύτερη. Προπονήθηκε σκληρά και τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεκόρ του Γιώργου Κοτσιμπού είναι το τρίτο κατά σειρά για την οικογένεια του Iron Body. Το πρώτο ρεκόρ πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019, όταν ο Κώστας Σταθόπουλος, προπονητής και αθλητής του Iron Body. Πραγματοποίησε 44 κάμψεις με κλειστή λαβή σε ένα λεπτό.

Το δεύτερο ρεκόρ έγινε το Δεκέμβριο 2019 από τον αθλητή Θανάση Ζωάκη, ο οποίος έκανε 22 επαναλήψεις σε most burpee to pull up μέσα σε ένα λεπτό.

Το Iron Body σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί «τον κύριο Κεφάκη Γιώργο, υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου Lido, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ηρακλείου, τον Αλέξανδρο Χατζηπαναγιώτη Mitos Productions και το προσωπικό του IRON BODY Project για τη συμμετοχή τους στην καταγραφή του ρεκόρ».

Κρήτη: Ρεκόρ Γκίνες για Κρητικό με 64 push ups σε 1 λεπτό

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν