Κρήτη: Ναυαγοσώστης έσωσε την ίδια κολυμβήτρια μετά από ένα χρόνο – «Πάλι εσύ… ξανά»

Κρήτη: Ύστερα από έναν χρόνο, ναυαγοσώστης έσωσε την ίδια γυναίκα για 2η φορά.

Κρήτη: Ο ναυαγοσώστης Γιώργος Μακριδάκης, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο, ανέσυρε από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα στη Σταλίδα Ηρακλείου, μία ηλικιωμένη γυναίκα. Να τονιστεί ότι η γυναίκα σώθηκε, λίγο πριν πνιγεί. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, είναι ότι ήταν η ίδια γυναίκα, της οποίας τη ζωή είχε σώσει ξανά πριν από ένα χρόνο στην ίδια παραλία. Η γυναίκα και τότε είχε αψηφήσει τον κίνδυνο και παρασύρθηκε από τα ρεύματα της άγριας θάλασσας.

Η 75χρονη Ρωσίδα, μόνιμη κάτοικος της περιοχής, κατέβηκε στην παραλία για να κάνει μπάνιο. Τα ρεύματα που επικρατούσαν, έκαναν δύσκολη την προσπάθεια της να βγει στη στεριά.

Ο ναυαγοσώστης βούτηξε στα νερά και όταν την ανέσυρε, έκπληκτος διαπίστωσε πως και πέρσι την είχε σώσει ξανά, στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Στην παραλία της Κρήτης έσωσε την ίδια ακριβώς γυναίκα που είχε σώσει πριν από ένα χρόνο

Ήταν τέτοια η έκπληξη του, όπως εξήγησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, που όταν την αναγνώρισε της είπε «πάλι εσύ… ξανά», σπεύδοντας να τη βγάλει έξω από την υποθαλάσσια τάφρο στην οποία είχε κολλήσει.

Χαριτολογώντας χαρακτήρισε τη Ρωσίδα ως την καλύτερη πελάτισσά του. Της ζήτησε επιτακτικά να μην ξανακάνει μπάνιο σε τέτοιες συνθήκες, εάν δεν παίρνει και τη σύμφωνη γνώμη των ναυαγοσωστών, όπως μεταδίδει το ertnews.gr.

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο