Κρήτη οικογενειακό δράμα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στην μάνα του και στην αδερφή του

by Αντώνης Βαλμάς

Κρήτη οικογενειακό δράμα: Μαχαίρωσε τη μητέρα ρου και την αδερφή του

Κρήτη οικογενειακό δράμα: Ο δράστης είναι μέλος της οικογένειας που φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Επιτέθηκε με μαχαίρι και τις μαχαίρωσε πολλές φορές την μητέρα και την αδερφή του μέσα στην οικία τους.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες που έγινε η τραγωδία στη Κρήτη. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού τελείωσε να επιτίθεται στις άτυχες γυναίκες, στη συνέχεια πήγε και …ξάπλωσε!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μάνα του φέρεται να ήταν αυτή που έκανε τη προσπάθεια να καλέσει σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Άμεσα έγινε η διακομιδή των γυναικών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Παράλληλα έσπευσαν εκεί και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Κρήτη οικογενειακό δράμα: Μαχαίρωσε τη μητέρα του και την αδερφή του

Ψυχολογικά ασταθής ο δράστης του οικογενειακού δράματος που έγινε στο νησί της Κρήτης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα, με την μητέρα – περίπου 80 ετών- να διεξάγεται άμεσα η εισαγωγή της στο χειρουργείο καθώς έχει τραυματιστεί από τις μαχαιριές ακόμα και στο κεφάλι και η κατάστασή της έχει χαρακτηριστεί ιδιαίτερα κρίσιμη. Πολλά τραύματα από το μαχαίρι φέρεται ότι έχει και η 50χρονη αδερφή του δράστη.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες , δεν προέβαλλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο για να τον συλλάβουν.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν