Κρήτη παραβάσεις: 100 πρόστιμα στην Κρήτη μόλις την πρώτη μέρα του lockdown

by i-diakopes.gr

Κρήτη παραβάσεις: Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα σε Κρητικούς από την πρώτη κιόλας μέρα επιβολής του lockdown

Κρήτη παραβάσεις: Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 στις 6 το πρωί η χώρα τέθηκε ξανά σε καθεστώς lockdown. Αυτή η απόφαση πάρθηκε καθώς το σύστημα υγείας έχει πιεστεί πάρα πολύ μιας και οι ΜΕΘ είναι πλέον ελάχιστες. Σε αυτό το πλαίσιο, οι μετακινήσεις πλέον περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες και έχει επιστρέψει στην συνήθεια των πολιτών η αποστολή SMS στο 13033.

Από ό,τι φάνηκε όμως, πολλοί είναι αυτοί που δεν τηρούν ευλαβικά τα μέτρα και δεν περιορίζονται σπίτια τους όπως όφειλαν. Συγκεκριμένα, μόνο τα πρώτα δύο 24ωρα του lockdown, δηλαδή το Σαββατοκύριακο, επιβλήθηκαν 100 πρόστιμα στην Κρήτη. Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο σε σχέση με το Μάρτιο που ήταν 150 ευρώ, πλέον διπλασιάστηκε στα 300 ευρώ.

Κρήτη παραβάσεις: 100 πρόστιμα επιβλήθηκαν την πρώτη μέρα lockdown

Δείτε αναλυτικά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε περιοχές της Κρήτης για παραβάσεις σχετικά με το lockdown

Στο σύνολό τους, 61 είναι τα συνολικά πρόστιμα που βεβαιώθηκαν από τις αρχές για μη χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και 39 τα άτομα που εντοπίστηκαν να μετακινούνται άσκοπα.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 30 πρόστιμα (24 σε πεζούς, 5 σε εργαζόμενους ανοιχτών καταστημάτων και ένα σε τουρίστρια στο αεροδρόμιο). Αντίστοιχα στο Λασίθι, επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα (8 σε επιβάτες οχημάτων, 5 σε πεζούς).

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα σε πεζούς, ενώ στα Χανιά 7. Τέλος, στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης επιβλήθηκε 1 πρόστιμο σε επιβάτη οχήματος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα