Κρήτη rapid tests: Για πρώτη φορά δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο νησί

by i-diakopes.gr

Κρήτη rapid tests: Δείτε σε ποια περιοχή θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ κορονοϊού

Κρήτη rapid tests: Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού στο νησί. Όλο το προηγούμενο διάστημα καθημερινά, κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τις ΚΟΜΥ. Πραγματοποιούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού με τη διαδικασία drive through σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ωστόσο, στο νησί της Κρήτης δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ μέχρι στιγμής δωρεάν τεστ κορονοϊού. Αυτή την Τετάρτη όμως από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι θα διενεργηθούν δωρεάν τεστ κορονοϊού στα Χανιά στην Πλατεία Ελευθερίας πίσω από το μέγαρο της αντιπεριφέρειας.

Κρήτη rapid tests: Για πρώτη φορά θα γίνουν δωρεάν τεστ στα Χανιά

Εκτός από τα δωρεάν τεστ που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στο νησί της Κρήτης, στο 1,4% είναι η θετικότητα των τεστ των προηγούμενων ημερών

Μέσα στο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου σε διάφορες περιοχές της χώρας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 495 τεστ και βρέθηκαν μόλις 7 θετικά στον κορονοϊό. Πρόκειται για δύο άνδρες και πέντε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τεστ στην Πρέβεζα (175 τεστ) και στη Ρόδο (30 τεστ) και όλα ήταν αρνητικά.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 51 τεστ στη Ρόδο εκ των οποίων όλα βρέθηκαν αρνητικά. Ενώ, στη Φθιώτιδα από τα 239 τεστ εντοπίστηκαν τα 7 θετικά με διάμεση ηλικία τα 60 έτη.

Τέλος, αρκετά δωρεάν τεστ πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα