Κρήτη συναγερμός: Αγνοούνται τρεις κτηνοτρόφοι από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου – Τι συνέβη

Κρήτη συναγερμός: Έχουν εξαφανιστεί από χθες το βράδυ – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Κρήτη συναγερμός: Τρεις κτηνοτρόφοι αγνοούνται από χθες το βράδυ στην περιοχή των Αραβάνων στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι κτηνοτρόφοι πηγαίνοντας στη στάνη τους, πρέπει να κόλλησαν στο δρόμο. Αυτή τη στιγμή έντονη είναι η κινητοποίηση των αρχών και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Χθες έντονη ήταν η χιονόπτωση στα ορεινά της Κρήτης πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο. Καθώς η στάνη των κτηνοτρόφων βρίσκεται σε υψηλό σημείο, φαίνεται πως εγκλωβίστηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας. Στην επιχείρηση συνδράμουν η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, η ΕΜΑΚ , η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Επίσης, στις έρευνες συνδράμουν drones, ερπυστριοφόρο καθώς και επίλεκτα μέλη της Πυροσβεστικής.

UPDATE! Οι κτηνοτρόφοι έδωσαν σημεία ζωής και είναι καλά στην υγεία τους!

Κρήτη συναγερμός: Αγνοούνται τρεις κτηνοτρόφοι στον Μυλοπόταμο

Πέρα από τους τρεις κτηνοτρόφους που αγνοούνται εν μέσω συναγερμού στην Κρήτη, τρία άτομα έχασαν χθες τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας

Ένας 56χρονος άνδρας έχασε χθες τη ζωή του στην Κρήτη. Ο άνδρας είχε πάει στο ποιμνιοστάσιό του μαζί με το γιο του να ταΐσει τα ζώα. Ωστόσο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Παρά την άμεση κλήση του γιου του, δεν μπόρεσε να φτάσει εγακίρως βοήθεια εξαιτίας της δύσβατης περιοχής.

Δύο θάνατοι σημειώθηκαν και στην Εύβοια χθες. Και οι δύο αφορούσαν σε δύο ηλικιωμένους, 73 και 80 χρονών, στο χωριό Μουρτιά Ελυμνίων και στο χωριό Τρούπι αντίστοιχα. Και οι δύο ηλικιωμένοι αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και έκαναν χρήση μπουκάλας οξυγόνου. Ωστόσο λόγω αιφνίδιας διακοπής ρεύματος, δεν μπορούσαν να κάνουν τη χρήση αυτής και άφησαν την τελευταία τους πνοή…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν