Κρούσματα γαστρεντερίτιδας στους άστεγους σεισμοπαθείς του Εγκέλαδου στο Αρκαλοχώρι: Δύο οικογένειες σε 48ωρη καραντίνα

Αρκαλοχώρι: Μετά τον σεισμό οι κάτοικοι πλήττονται από γαστεντερίτιδα

Μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου στο Αρκαλοχώρι, οι κάτοικοι της περιοχής πλήττονται από γαστρεντερίτιδα. Το γεγονός προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των τοπικών υπηρεσιών για να μην πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα.

Τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας αφορούν κατοίκους στο Αρκαλοχώρι, οι οποίοι φιλοξενούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, τέσσερα άτομα εμφάνισαν συμπτώματα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η απομόνωσή τους.

Κρούσματα γαστρεντερίτιδας στους άστεγους σεισμοπαθείς του Εγκέλαδου στο Αρκαλοχώρι: Δύο οικογένειες σε 48ωρη καραντίνα

Φοβερές εικόνες από το Αρκαλοχώρι: Οι δύο οικογένειες μεταφέρθηκαν στο κλειστό του Θραψανού όπου και θα παραμείνουν σε 48ωρη καραντίνα

«Πρόκειται για τέσσερα μέλη δύο διαφορετικών οικογενειών που κόλλησαν την ίωση της γαστρεντερίτιδας. Για την αποφυγή της διασποράς αποφασίστηκε η μεταφορά όλων των μελών των δύο οικογενειών (9 στο σύνολο)», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Γιάννης Δρακάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο οικογένειες μεταφέρθηκαν στο κλειστό του Θραψανού όπου και θα παραμείνουν σε 48ωρη καραντίνα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν