Κυπαρισσία σοκ: Ηλικιωμένος πυροβόλισε καταστηματάρχη επειδή δεν του συνέδεε το κινητό

Κυπαρισσία σοκ: Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Κυπαρισσίας

Κυπαρισσία σοκ: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ηλικιωμένος στην περιοχή της Κυπαρισσίας πυροβόλισε ιδιοκτήτη καταστήματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλισε τον καταστηματάρχη, επειδή δεν του συνέδεε το κινητό!

Ο 72χρονος ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να συνδεθεί η γραμμή του τηλεφώνου του, η οποία ήταν κομμένη. Ωστόσο, ο 39χρονος του εξηγούσε ότι αυτό δεν μπορεί αν γίνει, εάν δεν πληρωθεί το οφειλούμενο ποσό.

Τότε ο 72χρονος έφυγε, επέστρεψε σπίτι του και ξαναπήγε στο κατάστημα κρατώντας περίστροφο με το οποίο πυροβόλισε τον άτυχο 39χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και νοσηλεύετηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς, ο 39χρονος επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του. Μιλώντας στο protothema.gr, επιχειρηματίας στο διπλανό κατάστημα ανέφερε «Είμαι σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί. Η αλήθεια είναι πως εμείς αν και δίπλα δεν ακούσαμε κάτι παρά μόνο την φασαρία που γινόταν. Βγήκαμε έξω και μάθαμε πως κάποιος ηλικιωμένος κουστουμαρισμένος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Γερμανός και έφυγε τρέχοντας. Μάθαμε ότι παραδόθηκε κιόλας. Δυστυχώς όπως ακούσαμε το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Ήρθε το ΕΚΑΒ παρέλαβε το παλικάρι και η αστυνομία. Το παλικάρι πρέπει να είναι κοντά στα 40, ευγενέστατος, ήσυχος, κύριος στη δουλειά του σε όλα του. Είχε παντρευτεί πριν δυο χρόνια και από το γάμο του έχει αποκτήσει και ένα μωράκι. Όπως μάθαμε όλα έγιναν για κάποιον λογαριασμό δεν έχω καταλάβει ακριβώς».

Λίγη ώρα μετά, ο ηλικιωμένος δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Πέρα από το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στην περιοχή της Κυπαρισσίας, σοκ προκαλεί η αυτοκτονία 65χρονης στη Σκιάθο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας μίας 65χρονης γυναίκας στη Σκιάθο. Η γυναίκα εντοπίστηκε κρεμασμένη από βρόγχο στο σπίτι της. Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες και οι αιτίες της αυτοχειρίας.

Και στην Πάτρα, εκτυλίχθηκε ένα θλιβερό τροχαίο ατύχημα χθες βράδυ. Παιδί προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, όσο αυτό ήταν εν κινήσει. Η οδηγός πανικοβλήθηκε και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητό της αναποδογύρισε.

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά