Κυψέλη Αττική: 19 άτομα έπαιζαν τυχερά παιχνίδια σε διαμέρισμα – Επιβλήθηκαν πρόστιμα

Κυψέλη Αττική: Πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις από την αστυνομία και επιβλήθηκαν πρόστιμα

Κυψέλη Αττική: Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά παράνομης συγκέντρωσης ατόμων σε διάφορους χώρους εν μέσω καραντίνας. Όλο και συχνότερα τελευταία, βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις συνάθροισης πολλών ατόμων λες και δεν υφίσταται καραντίνα και κορονοϊός. Αυτή τη φορά αστυνομικοί έπιασαν επ’ αυτοφόρω 19 άτομα να έχουν συνωστιστεί σε διαμέρισμα στην Κυψέλη και να παίζουν τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κυψέλης και στυνομικών της ΟΠΚΕ. Ανάμεσα στους 19 θαμώνες, βρισκόταν και η μισθώτρια του διαμερίσματος. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της απαγόρευσης των τυχερών παιγνίων και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών.

Στα ευρήματα της αστυνομίας, συγκαταλέγονται 3 τραπέζια με τσόχα, τράπουλες και 690 ευρώ. Σε βάρος των συλληφθέντων υποβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Όσο για τη μισθώτρια του διαμερίσματος της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Κυψέλη Αττική: 19 άτομα έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια

Εκτός από τα παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κυψέλη στην Αττική, 6 άτομα συνελήφθηκαν χθες στα Γιαννιτσά για τον ίδιο λόγο

Πολύ μεγάλη προτίμηση φαίνεται πως έχει ο κόσμος στα τυχερά παιχνίδια σε αυτή την καραντίνα. Δεν σταματούν τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με παράνομες μαζώξεις για τυχερά παίγνια και πόκερ. Στην Πέλλα χθες συνελήφθησαν 6 άτομα καθώς έσπασαν την καραντίνα για να παίξουν τυχερά παιχνίδια.

Στον ιδιοκτήτη του χώρου επιεβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους θαμώνες πρόστιμο 300 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα