Κυριάκος Μητσοτάκης από Τέμπη: «Θα μάθουμε τα αίτια, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να μην ξανασυμβεί»

by Newsroom i-diakopes.gr
Κυριάκος Μητσοτάκης από Τέμπη: «Θα μάθουμε τα αίτια, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να μην ξανασυμβεί»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο σημείο της τραγωδίας ο πρωθυπουργός

Λίγο μετά τις 12:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο της τραγωδίας όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης δήλωσε τα ακόλουθα:

Τριήμερο εθνικό πένθος κύρηξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το συντονιστικό κέντρο και τους αρμόδιους υπουργούς από τα πρώτα λεπτά της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλο το βράδυ βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Κυριάκος Μητσοτάκης από Τέμπη: «Θα μάθουμε τα αίτια, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να μην ξανασυμβεί»

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έξω από την Λάρισα, σύγκρουση εμπορικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI)

Με απόφαση του πρωθυπουργού, κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 38 νεκρούς.

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Νωρίτερα την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνια η απολογία της Γάκα – Τι ισχυρίστηκε – Πήρε σειρά ο Θεοδωρόπουλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗ- ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ

Όλοι μιλάνε για τον Σωτήρη Τσαφούλια – Πήρε θέση για αυτά που είπε η Αφροδίτη Μάνου για τον Μαζωνάκη και αποθεώθηκε

Γιώργος Μαζωνάκης: Η υδροθεραπεία που προηγήθηκε της πλασμαφαίρεσης – Γιατί ο συνδυασμός θεωρείται επικίνδυνος

Γιώργος Μαζωνάκης: Η θεραπεία που έκανε 24 ώρες πριν πεθάνει, σοκ δεν έπρεπε να συνδυαστεί με πλασμαφαίρεση

Προτεινόμενα