Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκτακτη παρέμβαση με διάγγελμα για την πανδημία – Όσα θα ανακοινώσει

by Τόνια Τζαφέρη

Αύριο Πέμπτη 18/11 το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού

Το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη δεν θα αφορά σε νέα περιοριστικά μέτρα σχετικά με την πανδημία.

Ο πρωθυπουργός της χώρας,Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει αύριο σε έκτακτη παρέμβαση προς τον ελληνικό λαό. Σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί στα μέτρα για την πανδημία που ήδη βρίσκονται σε ισχύ καλώντας τους πολίτες να τα τηρήσουν απαρέγκλιτα ενόψει και των Χριστουγέννων.

Σημειώνεται ότι αυτή την στιγμή στην ζυγαριά Μαξίμου και επιστημόνων έχουν μπει δυο δεδομένα: Η έκρηξη του 4ου κύματος με τα κρούσματα να σπάνε τα ρεκόρ και να ξεπερνούν τις 8.000 και από την άλλη, τα στοιχεία από τους εμβολιασμούς που δείχνουν ότι κάτι έχει λειτουργήσει όσον αφορά στα υφιστάμενα μέτρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκτακτη παρέμβαση με διάγγελμα για την πανδημία – Όσα θα ανακοινώσει

Τα ενθαρρυντικά νέα σχετικά με τον εμβολιασμό και την τρίτη δόση

Οι εμβολιασμοί συνολικά έχουν πλέον ξεπεράσει σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τα 7 εκατομμύρια και πάνω από 700.000 συμπολίτες μας έχουν κάνει ήδη την αναμνηστική δόση. Μόνο χθες (16/11) καταγράφηκαν 74.967 εμβολιασμοί, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο ημερήσιος αριθμός ήταν τετραψήφιος.

Μεθαύριο Παρασκευή (19/11) ανοίγει και η πλατφόρμα για την 3η δόση για τους πολίτες από 18 ετών και άνω τα στοιχεία που καταγράφονται καθημερινά και για την πρώτη δόση είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν