Kυριάκος Μητσοτάκης: «Οι πολίτες έχουν επιβαρυνθεί αλλά αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση προσπαθεί»

Kυριάκος Μητσοτάκης: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Τις δικές του δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός της χώρα, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί αλλά και το γεγονός πως η κυβέρνηση προσπαθεί. Δηλώσεις σαν και αυτές… ήταν αρκετές για να πάρουν τα σχόλια “φωτιά”.

Όσο το κύμα ακρίβειας επελαύνει και αδειάζει τα πορτοφόλια των πολιτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Γνωρίζω καλά λοιπόν, πως ο προϋπολογισμός του ελληνικού νοικοκυριού έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο εξάμηνο για εξωγενείς λόγους, αλλά και εκείνοι νομίζω, τα νοικοκυριά και οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες η κυβέρνηση προσπαθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων να θωρακίσει την ελληνική οικονομία απέναντι στον εισαγόμενο πληθωρισμό», δήλωσε από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο «Δουλειές Ξανά» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται δεν είδε το Ευρωβαρόμετρο ο πρωθυπουργός, όπου 3 στους 4 Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν τους μηνιαίους λογαριασμούς, με την ακρίβεια να έχει τσακίσει τα νοικοκυριά και τους πολίτες πια να βρίσκονται σε απόγνωση. Η οργή της κοινωνίας είναι πλέον φανερή, ακόμη και σύμφωνα με φανερές και… κρυφές δημοσκοπήσεις, στις οποίες όπως λέει κ ο Άρης Πορτοσάλτε, η κυβέρνηση τρώει «άγριο ξύλο».

Οι πολίτες σίγουρα θα αναγνώριζαν την όποια προσπάθεια, αν βέβαια αυτή γινόταν.

Πηγή: www.rosa.gr

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα