Κυριάκος Πιερρακάκης: Μετά από 8 χρόνια και 3 κυβερνήσεις έρχεται το δωρεάν WI-FI σε όλη τη χώρα

by Newsroom i-diakopes.gr
Κυριάκος Πιερρακάκης: Μετά από 8 χρόνια και 3 κυβερνήσεις έρχεται το δωρεάν WI-FI σε όλη τη χώρα

Κυριάκος Πιερρακάκης: Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης φέρνει το δωρεάν wi-fi

Η σχετική υπουργική αποφάση υπογράφτηκε το 2013. Οκτώ χρόνια αργότερα ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός που υλοποίησε το Gov.gr, φέρνει το δωρεάν wi-fi σε όλη την Ελλάδα.

Όπως μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr ήδη υπεγράφη η σχετική υπουργική απόφαση και πολύ σύντομα (μα πάρα πολύ σύντομα) 2674 περιοχές ανά την Επικράτεια σε κάθε ραχούλα θα έχουν δωρεάν wi-fi. «Με απλά λόγια ο Κυριάκος Πιερρακάκης (που υλοποίησε το gov.gr!) ήρθε να υλοποιήσει ένα ρουσφέτι που είχε υποσχεθεί σ’ έναν ολόκληρο λαό ο Σαμαράς. Και επειδή ο πρόεδρος είναι χαρισματικός στα ρουσφέτια, είμαι βέβαιος ότι θα το αξιολογήσει δεόντως», σχολιάζει η στήλη.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Μετά από 8 χρόνια και 3 κυβερνήσεις έρχεται το δωρεάν WI-FI σε όλη τη χώρα

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αναλυτικά το ρεπορτάζ του big mouth

Θυμάστε εκείνη την εξαγγελία του Σαμαρά (του προέδρου Αντώνη) για το δωρεάν wi-fi στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο παλιό Mega;

Οι περισσότεροι ενδεχομένως να το έχετε ξεχάσει (και δικαιολογημένα) αφού μετρά κάμποσα χρόνια.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου η εκπομπή είχε μεταδοθεί στα μέσα του 2013. Από τότε, έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια και δυο τρεις κυβερνήσεις. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν είχε υλοποιηθεί η δέσμευση του Μεσσήνιου, αφού ήρθε η κυβέρνηση του Τσίπρα, να την ενταφιάσει κανονικά και με το νόμο.

Και έπρεπε να έρθει το δίδυμο του Ψηφιακής Διακυβέρνησης (αχτύπητο πλέον) που συγκροτείται από τον υπουργό Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Λιβάνιο για να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο. Όπως μαθαίνω από αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, ήδη υπεγράφη η σχετική υπουργική απόφαση και πολύ σύντομα (μα πάρα πολύ σύντομα) 2674 περιοχές ανά την Επικράτεια σε κάθε ραχούλα θα έχουν δωρεάν wi-fi. Με απλά λόγια ο Πιερρακάκης ήρθε να υλοποιήσει ένα ρουσφέτι που είχε υποσχεθεί σ’ έναν ολόκληρο λαό ο Σαμαράς. Και επειδή ο πρόεδρος είναι χαρισματικός στα ρουσφέτια, είμαι βέβαιος ότι θα το αξιολογήσει δεόντως.

Πηγή: powergame.gr

Προτεινόμενα