Κύθνος: Νεκρή 36χρονη σε θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

by Εύα Ζαχαριάδη
Κύθνος: Νεκρή 36χρονη σε θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Κύθνος: Έφυγε από την ζωή η 36χρονη Αγγλίδα

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, στις 10:30 μια 36χρονη γυναίκα από την Αγγλία βρέθηκε νεκρή. Η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της μετά από θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στο νησί της Κύθνου.

Η 36χρονη Αγγλίδα οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι στο επαρχιακό δίκτυο Κανάλα-Δρυοπίδα, 3 χιλιόμετρα έξω από περιοχή της Δρυοπίδας, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί για αρκετά μέτρα και να πεθάνει ακαριαία.

Το τροχαίο προκάλεσε αναστάτωση και θλίψη στην τοπική κοινότητα της Κύθνου, καθώς η 36χρονη νεαρή με καταγωγή και μόνιμη κάτοικος Αγγλίας, βρισκόταν στο νησί για παραθερισμό μαζί με τον άντρα της.

Κύθνος: Νεκρή 36χρονη σε θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Τι αναφέρει το Cyclades24 για το θανατηφόρο ατύχημα στην Κύθνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, το νεαρό ζευγάρι, γιατροί στο επάγγελμα είχαν εκφράσει και την επιθυμία να βρουν σπίτι για να αγοράσουν.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο του νησιού , αλλά ήδη ήταν αργά και υποκύψει στα τραύματά της. Τραγική φιγούρα ο σύντροφος της, οποίος δε μπορούσε να πιστέψει αυτά που έγιναν μπροστά στα μάτια του και πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή η γυναίκα. Τραγική ειρωνεία, σαν σήμερα 23 Απριλίου, είχε φύγει από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Προτεινόμενα