Λαγανάς καυγάς: Άγριο ξύλο στα Λαγανά της Ζακύνθου μεταξύ τουριστών και ρομά – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

by Αντώνης Βαλμάς

Λαγανάς καυγάς: Βίντεο με το άγριο ξύλο

Λαγανάς καυγάς: Σε πεδίο μάχης μετατρέπουν κάθε νύχτα μετά τα μεσάνυχτα τον Λαγανά οι θαμώνες των κλαμπ. Οι θαμώνες συμπλέκονται μεταξύ τους ή με Ρομά που ζουν στην περιοχή.

Το τελευταίο περιστατικό, σύμφωνα με το zantereport, ήταν τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ Βρετανών τουριστών και ομάδας Ρομά.

Αν και η αιτία της συμπλοκής παραμένει άγνωστη, πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι Βρετανοί ζήτησαν τον λόγο από την παρέα των Ρομά. Και αυτό πιστεύοντας ότι ένας δικός τους έπεσε θύμα κλοπής, και προσπάθησαν να πάρουν πίσω τα κλοπιμαία.

Λαγανάς καυγάς: Άγριο ξύλο στα Λαγανά της Ζακύνθου μεταξύ τουριστών και ρομά – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Οι καταστηματάρχες του Λαγανά, αλλά και οι εργαζόμενοι, διαμαρτύρονται έντονα για όσα συμβαίνουν μετά το κλείσιμο των κέντρων διασκέδασης, αλλά και για τη συγκέντρωση των νεαρών στην παραλία, όπου οι κλοπές χρημάτων, τιμαλφών, κινητών, ακόμα και… παπουτσιών και ρούχων, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο!

Το βίντεο του καυγά στο Λαγανά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν