Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης: Σοκ με ληστές που πήγαν να διαρρήξουν σουπερμάρκετ με μπουλντόζα

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης: Οι δράστες προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στο κτίριο

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Μία σπείρα διαρρηκτών επιστράτευσε μία μπουλντόζα με σκοπό να διαρρήξη σουπερμάρκετ! Το γεγονός συνέβη λίγες μέρες πριν και προκάλεσε πραγματικό σοκ στην τοπική κοινωνία.

Οι διαρρήκτες φαίνεται πως γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια τους χώρους του κτιρίου και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές στο σουπερμάρκετ. Ο βασικός στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο κατάστημα. Δεν δίστασαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουξν μπουλντόζα, χωρίς να νοιάζονται καθόλου μην τους πάρει κανένα μάτι.

Χρησιμοποιώντας τον εκσκαφέα και ένα φορτηγάκι, γκρέμισαν τον τοίχο του κτιρίου. Γνώριζαν επακριβώς που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και ποιον τοίχο έπρεπε να ρίξουν. Όλη αυτή η διαδικασία έγινε σε μόλις 4 λεπτά, όπως την κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος.

Τα οχήματα που χρησιμοποίησαν για την διάρρηξη είχαν κλαπεί από τον Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο.

Παρά τις προσπάθειές τους, οι δράστες δεν μπόρεσαν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο. Καθώς με το που χτύπησε ο συναγερμός, στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Άμεση Δράση και η ιδιωτική εταιρεία φύλαξης. Πριν να φύγουν, οι δράστες έκλεψαν μερικά πακέτα τσιγάρα και τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Πέρα από τον Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη επικρατεί σοκ με την αυτοκτονία ενός 50χρονου

Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης με 50χρονο που εντοπίστηκε κρεμασμένος σε οικοδομή που έχτιζε. Ο άνδρας βρέθηκε από τους οικείους του χθες βράδυ κρεμασμένος με ένα μεταλλικό σύρμα στο λαιμό.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα