Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό

by Τόνια Τζαφέρη
Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό

Λάκης Λαζόπουλος: Δύσκολο τριήμερο Αγίου Πνεύματος πέρασε ο γνωστός ηθοποιός

Λάκης Λαζόπουλος: Δύσκολο τριήμερο Αγίου Πνεύματος πέρασε ο γνωστός ηθοποιός, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο και εξήλθε σήμερα το πρωί.

Ένα δύσκολο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο το προηγούμενο Σάββατο. Ο ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και γίνονται εξετάσεις για να φανεί αν η περιπέτεια αυτή που πέρασε οφείλεται σε παρενέργεια από τον εμβολιασμό του

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός,  Λάκης Λαζόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό. Παρόλα αυτά την Δευτέρα το πρωί πήρε το εξιτήριο, ενώ οι γιατροί του συνέστησαν ανάπαυση.

Η ανακοίνωση σχετικά με την υγεία του Λάκη Λαζόπουλου

Λάκης Λαζόπουλος: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο».

Προτεινόμενα