Λαλιώτης και Ρέππας στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου: Σε συνεχή επικοινωνία με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Γιώργος Παπανδρέου: Έχει τη στήριξη Λαλιώτη και Ρέππα

Έντονη πολιτική κινητικότητα παρατηρείται στα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Αρκετά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα έχουν εκδηλώσει τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ, με παλαιότερα στελέχη και σημεία αναφοράς στην ιστορία του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον 69χρονο πολιτικό.

Ï Êþóôáò Ëáëéþôçò (Á), êáé ï ÄçìÞôñçò ÑÝððááò (Ä), óôçí óõíåäñßáóç ôïõ åèíéêïý Óõìâïõëßïõ, ôï ÓÜââáôï 12 ÌáÀïõ 2007, óôï óõíåäñéáêü êÝíôñï ôçò ÅèíéêÞò.

Έντονη πολιτική κινητικότητα στο ΚΙΝΑΛ με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό τις τελευταίες ώρες, οι Κώστας Λαλιώτης και Δημήτρης Ρέππας ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ το τελευταίο διάστημα, με τους δύο πολιτικούς που παραμένουν στα μετ’όπισθεν της «Δημοκρατικής Παράταξης» να επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά πως όσο κι αν περνούν τα χρόνια, παραμένουν έξυπνοι παίκτες της πολιτικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρέππας τον βοήθησε να σκεφτεί καθαρά το θέμα της υποψηφιότητάς του, καθώς του κωδικοποίησε τις επιλογές του ή αλλιώς, «βάζοντας σε τελίτσες» τα δεδομένα που θα προκύψουν μετά από την κίνησή του, ενώ τα λόγια για τον κ. Λαλιώτη περισσεύουν, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό το ότι πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ικανούς στα πολιτικά «μαγειρέματα».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη