Λαμία: Φόρεσε τα γιορτινά της όλη η πόλη – Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες από το στολισμό

by i-diakopes.gr

Λαμία: Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη είναι το κάτι άλλο

Λαμία: Τα γιορτινά της φόρεσε και η πόλη της Λαμίας, καθώς μένουν 22 μέρες έως τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Μία-μία οι πόλεις ολοκληρώνουν το χριστουγεννιάτικο στολισμό. Και ελπίζουν να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο που τόσο έχει κουραστεί από την καραντίνα.

Στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, φωταγωγήθηκε χθες το χριστουγεννιάτικο χωριό παρουσία του Δημάρχου. Επίσης σήμερα ανεγέρθη το 15 μέτρων ύψους έλατο στην Πλατεία Συντάγματος και οι εργασίες στολισμού θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες. Ακόμα, στην Πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιούνται ήδη οι εργασίες στολισμού, ενώ στον Πειραιά φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην πόλη της Λαμίας, όλο το κέντρο είναι χριστουγεννιάτικο στολισμένο με μπάλες, λαμπιόνια και μεγάφωνα με μουσικές.

Ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος ανέφερε χαρακτηριστικά «Φωταγωγούμε το γιορτινό στολισμό της πόλης στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα σε όλους τους συνδημότες μας. Μπαίνουμε στο ρυθμό των Χριστουγέννων, δε σταματάμε όμως τον αγώνα εναντίον του κορονοϊού».

Το μήνυμά του ήταν «Στις απαραίτητες και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της πολιτείας μετακινήσεις μας, ας απολαύσουμε τη Λαμία στολισμένη, ας ζήσουμε το πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές. Τα Χριστούγεννα φέτος θα τα γιορτάσουμε με αποστάσεις όμως θα είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, πιο κοντά στις πραγματικές αξίες, πιο κοντά στην κοινωνία που με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους».

Δείτε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο στολισμό στο κέντρο της Λαμίας

Λαμία: Φόρεσε τα γιορτινά της η πόλη - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Λαμία: Φόρεσε τα γιορτινά της η πόλη - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Λαμία: Φόρεσε τα γιορτινά της η πόλη - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα