Λαοθάλασσα οργής στην Πάτρα: Η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι και την τραβάει η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η στιγμή που η μάνα της φτάνει στο σπίτι

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες, την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Μάλιστα, εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι η κατάσταση έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών νεκρών παιδιών.

Αυτή την ώρα και παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, μανιασμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου, έσπασε την πόρτα και –σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, μπήκε στο εσωτερικό του.

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπάθησε να μπει στο σπίτι της κόρης της. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το thebest.gr, της ανοίγει η άλλη κόρη της και την βάζει άρον – άρον μέσα για να μην τη λιντσάρουν.

«Να την κρεμάσουν και να περάσει όλη η Ελλάδα και κάθε ένας να την τιμωρεί» λέει οργισμένη μία γυναίκα στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ όλοι φωνάζουν «Ντροπή τα παιδιά». 

Σκηνές από το πλήθος κόσμου στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα