Λάρισα σοκ: Καταγγελία πολίτη για οδηγό ΚΤΕΛ που δεν φορούσε μάσκα και κάπνιζε όσο οδηγούσε

Λάρισα σοκ: Οδηγό που εκτελούσε δομολόγιο από Τρίκαλα προς Λάρισα κατήγγειλε ένας πολίτης

Λάρισα σοκ: Την μη ορθή και παραβατική συμπεριφορά ενός οδηγού ΚΤΕΛ κατήγγειλε πολίτης με επιστολή του. Ο πολίτης τράβηξε μία φωτογραφία τον οδηγό που εκτελούσε το δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Λάρισα. Να έχει αφαιρέσει τη μάσκα και να καπνίζει ενώ οδηγεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη, αναφέρονται τα εξής «Αξιότιμοι κύριοι, με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση σας κοινοποιώ φωτογραφίες του υπαλλήλου-οδηγού σας κατά το χθεσινό(14.04.2021) πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Λάρισας, από Τρίκαλα για Λάρισα.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός του λεωφορείου μιλούσε διαρκώς στο κινητό του μεσώ ακουστικών,για μεγάλο χρονικό διάστημα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ τη μάσκα προστασίας του.

Το ότι αποφάσισε επίσης να ΚΑΠΝΙΣΕΙ, προφανώς για τον ίδιο θα αποτελεί κάτι φυσιολογικό.

Εντός του λεωφορείου βρισκόμασταν περίπου 15 άτομα (η πλειονότητα των οποίων αλλοδαποί), εκ των οποίων ΟΛΟΙ φοράγαμε μάσκα προστασίας και κανένας δεν μιλούσε.

Δυστυχώς συνέβησαν και κάποια ακόμη φαιδρά πράγματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Τα οποία δεν σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και ως εκ τούτου δεν επιθυμώ να τα κοινοποιήσω.

Είμαι σίγουρος πως η έλλειψη ευσυνειδησίας και επαγγελματισμού του υπαλλήλου σας. Δεν σας εκφράζει ως επιχείρηση.

Παρ’ ολ’ αυτά όμως, επειδή οι περιστάσεις λόγω της πανδημίας απαιτούν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ από όλους μας. Θα σας παρακαλούσα να του επιστήσετε την προσοχή. Ώστε να μη συμβεί κάποιο αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Ένας δυσαρεστημένος επιβάτης».

Αυτές είναι οι εικόνες που κοινοποίησε ο πολίτης με την καταγγελία του για οδηγό ΚΤΕΛ Λάρισας

Λάρισα σοκ: Καταγγελία πολίτη για ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ

Λάρισα σοκ: Καταγγελία πολίτη για ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού ΚΤΕΛ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα