Λευτέρης Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και στις κόρες μου»

by Τόνια Τζαφέρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Η προσπάθεια που του χάρισε το μετάλλιο

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «άρχοντας των κρίκων» τόνισε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ότι νιώθει «γεμάτος». Αλλά παραδέχθηκε ότι «Μου μένει όμως μία γλυκόπικρη»

Ο Πετρούνιας τόνισε αρχικά ότι «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου» και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός. Ήταν ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Είμαι γεμάτος και ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης μετά από όσα έχω περάσει. Μου μένει όμως μία γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω. Να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η προσπάθεια που του χάρισε το μετάλλιο

Αυτό το μετάλλιο σημαίνει δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να με πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα».

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στη μητέρα του, απάντησε: «Μαμά τα κατάφερα!». Ενώ για το ποιους ευχαριστεί, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Βασιλική Μιλλούση που είναι δίπλα μου και την ομάδα μου. Τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό, τον προπονητή μου, Δημήτρη Ράφτη και την φυσιοθεραπεύτριά μου Ιβάνα Τζούριτς. Θα τα πούμε στο Παρίσι με την πρώτη θέση!».

Λευτέρης Πετρούνιας: Η προσπάθεια που του χάρισε το μετάλλιο

Σε έναν τελικό πολύ υψηλού επιπέδου, ενά μικρό λάθος στην έξοδο έπαιξε σημαντικό ρόλο κι άφησε τον Πετρούνια στην τρίτη θέση του βάθρου. Πίσω από τους δύο τρομερούς Κινέζους. Ο Λευτέρης, όμως, παραμένει πρώτος στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν