Λευτέρης Πετρούνιας: Είναι πολλοί οι λόγοι που θέλω να γυρίσω Χρυσός

by Τόνια Τζαφέρη
Λευτέρης Πετρούνιας: Είναι πολλοί οι λόγοι που θέλω να γυρίσω Χρυσός

Λευτέρης Πετρούνιας: Αναχώρησε σήμερα για το Τόκιο ο “χρυσός των κρίκων”

Λευτέρης Πετρούνιας: Για μια ακόμη μεγάλη μάχη ετοιμάζεται ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους. Το ταλέντο του αλλά και η σκληρή προπόνηση, σε συνδυασμό με τα στηρίγματα του. Τον έχουν οδηγήσει πολλές φορές στην κορυφή.

Οι δυσκολίες και οι άσχημες ημέρες είναι και αυτές μέσα στην ζωή, ωστόσο Πετρούνιας, ετοιμάζεται να ζήσει περισσότερες ένδοξες στιγμές. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πιο αναλυτικά αναχώρησε σήμερα για το Τόκιο ο “χρυσός των κρίκων” και στο αεροδρόμιο βρέθηκαν τα κορίτσια του για να τον χαιρετήσουν. Αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου με προορισμό το Τόκιο και στόχο ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, ο Λευτέρης.

Ο άρχοντας των κρίκων ξεκίνησε το ταξίδι του για τους 32ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί του ο προπονητής του, Δημήτρη Ράφτης και η φυσιοθεραπεύτριά του, Ιβάνα Τζούριτς.

Λευτέρης Πετρούνιας: Είναι πολλοί οι λόγοι που θέλω να γυρίσω Χρυσός

Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να τον αποχαιρετήσουν βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Αθανάσιος Σταθόπουλος. Και, φυσικά, η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, με τις δύο μικρές κόρες τους Σοφία και Ελένη.

Να θυμίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την Άννα Κορακάκη θα είναι οι δυο σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Ο προκριματικός των κρίκων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24/7. Και ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2/8.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Λευτέρη Πετρούνια

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν φύγει για την Ιαπωνική πρωτεύουσα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

«Είναι πολλοί οι λόγοι που θέλω να γυρίσω Χρυσός ! Γυρνώντας δίπλα θα τους καταλάβετε και εσεις νομίζω!Καλή μας Επιτυχία ΕΛΛΑΔΑ , να θαυμάσεις τον αγώνα όλων μας και οχι των μεταλλίων!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο σεΐχης πρόσβαλε τη σερβιτόρα στα αραβικά μπροστά σε όλο το εστιατόριο, νομίζοντας ότι είχε απέναντί του ένα ανόητο κορίτσι, αλλά η πράξη της σερβιτόρας σόκαρε ολόκληρο το εστιατόριο, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του σεΐχη

Η αεροσυνοδός μου άρπαξε την ισοθερμική τσάντα από τα χέρια — είμαι εβδομήντα τριών ετών — πριν πετάξει το γεύμα μου στα σκουπίδια, στην πρώτη θέση, μπροστά στα σιωπηλά μάτια της εγγονής μου

Μετά το ατύχημα, ο δισεκατομμυριούχος προσποιήθηκε ότι ήταν σε κώμα… και αυτό που άκουσε από το στόμα μιας καθαρίστριας άλλαξε τη ζωή του για πάντα…

Ο πιο επικίνδυνος κρατούμενος στη φυλακή αποφάσισε να κοροϊδέψει τη νέα γυναίκα-φύλακα, προσπαθώντας να τη σπάσει, αλλά μια μόνο πράξη της γυναίκας άφησε όλους σε σοκ

Ανακατεύεις 4 υλικά και έχεις τα πιο νόστιμα μπισκότα

Προτεινόμενα