Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή αφιέρωση στη Βασιλική Μιλλούση και στις κόρες του μετά την κατάκτηση του χρυσού

by Τόνια Τζαφέρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή αφιέρωση στις κόρες του

Λευτέρης Πετρούνιας: Για εκείνον είναι περήφανη όχι μόνο η οικογένεια του. Αλλά όλη η χώρα. Αφού πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα με τα χρυσά του μετάλλια στους κρίκους. Και το πόσες φορές έχει καταφέρει να υψώσει την γαλανόλευκη στις πρώτες θέσεις. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Λευτέρη Πετρούνια. Ο οποίος κατάφερε μετά από πολλά χειρουργεία και κόπο. Να κατακτήσει το 5ο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή αφιέρωση στις κόρες του

Παρά την δύσκολη κατάσταση με τον ώμο του, ο Πετρούνιας κατάφερε να επιστρέψει. Να αγωνιστεί και να νικήσει την πρώτη θέση και πάλι. Ξεκάθαρα ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές που έχουν περάσει ποτέ. Αφήνοντας την δική του ιστορία.

Για εκείνον όμως, τα πάντα του είναι η οικογένεια του. Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τη δική του αφιέρωση στην κάμερα στη σύζυγό του. Βασιλική Μιλλούση και στις δύο κορούλες του.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η τρυφερή αφιέρωση στις κόρες του

“Για τη Σοφία και για την Βασιλική και την Ελένη”, ήταν τα λόγια του.

Το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η οποία νιώθει πιο περήφανη από ποτέ μετά τις κατακτήσεις του συζύγου της.

Δείτε την τρυφερή αφιέρωση του Λευτέρη Πετρούνια:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα