Λέρος: Κορονοπάρτι σοκ σε σπίτι έχει γεμίσει με θετικά κρούσματα όλο το νησί

Λέρος: Το κορονοπάρτι που διοργανώθηκε από νέους έχει σπείρει τον ιό στο νησί

Λέρος: Χωρίς σταματημό διοργανώνονται τα κορονοπάρτι σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή τη φορά σχετικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Λέρο, όπου νεαροί οργάνωσαν κορονοπάρτι σε σπίτι. Λίγες μέρες μετά το κορονοπάρτι, τα κρούσματα στο νησί άρχισαν να ανεβαίνουν και πλέον ο Δήμαρχος κάνει έκκληση στους πολίτες.

Το κορονοπάρτι διοργανώθηκε πρόσφατα. Και σε αυτό παρέστη γυναίκα που είχε έρθει στο νησί από την Αθήνα και είχε νοσήσει με κορονοϊό. Όπως ήταν φυσικό ο ιός γρήγορα διασπάρθηκε από τον ένα στον άλλο. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας «Τρέχουμε όλοι μαζί τώρα και φοβάμαι ότι θα είναι πολύ περισσότερα τα κρούσματα τις επόμενες μέρες».

Σήμερα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Λέρο, ώστε να γίνουν σχετικές απολυμάνσεις και υπηρεσίες καθαρισμού για τον κορονοϊό.

Ο Δήμαρχος κάνει έκκληση στους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση, ενώ σήμερα θα διεξάγονται rapid tests στον εξωτερικό χώρο του κινηματογράφου στο Λακκί.

Λέρος: Κορονοπάρτι διέσπειρε τον ιό στο νησί - Δεκάδες κρούσματα

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Δημάρχου της Λέρου για την έξαρση του κορονοϊού στο νησί

«Με αφορμή την ενημέρωση που είχα από το Νοσοκομείο σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στο νησί μας. Απευθύνομαι με αγάπη αλλά και ανησυχία προς όλους τους κατοίκους της Λέρου. Προτρέποντάς τους στην αύξηση της επαγρύπνησης τόσο στις μεταξύ τους επαφές, όσο και στις μετακινήσεις τους. Και κυρίως στην τήρηση των προσωπικών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ. Δυστυχώς, η διάδοση του κορονοϊού δεν κάνει εξαιρέσεις και γι’ αυτό δεν επιτρέπεται εφησυχασμός από κανέναν μας. Τέλος, παρακαλώ όλους τους δημότες που ενδεχομένως παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα, να ενημερωθούν για την αυριανή διεξαγωγή drive though – rapid test και ώρα 3.00 μμ στον εξωτερικό χώρο του κινηματοθεάτρου στο Λακκί. Είμαστε προσεκτικοί, μένουμε ασφαλείς για να είμαστε υγιείς μαζί με την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα